fredag den 27. februar 2009

Vietnamesere?

Som tidligere skrevet var der en hel flok vietnamesere på hospitalet idag. Det var pressefolk, sygehus personale, patienter og kiruger. De var her for at lære lidt af "storebror" Kina, og se en cryo operation og hospitalet. Det betød at Barbaras operation blev overværet af en stor flok vietnamesere, som fulgte med på en skærm i et tilstødende lokale. Her blev operationen gennemgået af en læge herfra hospitalet, heldigvis på engelsk så jeg også kunne følge med.

Vietnameserne kom fra det største hospital i Ho Chi Minh City, og fra landets største medier. Kineserne fortalte mig at de, sammen med Japan, var førende på feltet her i Asien, samt at Vietnam var langt bagud...
Senere var de rundt på hospitalet og var blandt andet inde for se vores "VIP suite".

Meget mærkelig oplevelse, og både plus og minus ved at man kunne se operationen på tv. Meget rart at se at hun var i gode hænder, men også lidt, eller meget skræmmende.

Jeg skal lige huske at sige at Barbara havde sagt ok til det da vi blev spurgt igår
Det har været en meget lang dag, så godnat fra Kina.
/Dennis


1 kommentar:

  1. Hej Dennis og Søster-Barbara

    Fuldstændig vanvittigt at side herhjemme i lille Danmark, så langt væk fra jer, og læse om det hele...men samtidig helt vildt fedt med bloggen så vi kan følge med, det gør os på en eller anden måde mere "trygge" ved det hele.

    Det har jo også, det sidste døgn, givet os et indblik i to forskllige former for smerte...den fysiske og den psykiske... og en ting skal i begge to vide: Vores tanker er hos jer begge... hele tiden! Lige ind til i begge står med jeres små fødder solidt plantet i Gjesings muld, hvor vi kan holde styr på jer ;)

    Millionvis af tanker og krammere til jer begge
    Martin, Dorte og Señor Friis

    SvarSlet